NOK NOK THAI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 463 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nok Nok Thai. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 21:07 I wrote in the notes we have nuts allergies. We still got one of the dishes( and we ordered only 2) pinda in it. When I called the restaurant the phone was hung up twice. When I called the 3rd time, the woman mumbled about who's fault it would be
6 jun 2024 om 7:24 erg lekker en smaakvol een echte top tent
30 mei 2024 om 20:00 Heerlijk zoals altijd. Top
24 mei 2024 om 21:27 heey eten was het wachten waard
19 mei 2024 om 16:04 Lekker eten!
15 mei 2024 om 23:25 The Pad Thai did not taste like real Pad Thai (rather just like fried noodles with some raw flavorless tofu), and the spring rolls that were supposed to be stuffed with fresh vegetables had only tofu and rice noodles, also making them tasteless.
14 mei 2024 om 20:37 Top
14 mei 2024 om 20:29 Veel te laat bezorgd, had het zelf 3 x kunnen afhalen. En gewoon geen telefoon opnemen.
13 mei 2024 om 8:19 Eten was lekker, porties waren ruim, goede ingrediënten. De bezorger was keurig op tijd (zelfs iets vroeg) en vroeg of het niet te lang had geduurd. We bestellen hier zeker vaker in de toekomst.
12 mei 2024 om 21:22 Lekker gegeten
10 mei 2024 om 19:55 Great as always. Pre-booked the delivery and came exactly on time.
9 mei 2024 om 10:22 We hebben heerlijk gegeten! Alle 5 gerechten smaakten super en kwamen warm aan.